Nooit meer printen met eSGN

Gemak

De ondertekenaar kan vanaf iedere plek en op elk gewenst moment volledig digitaal zakendoen.

Kostenbesparend

Verminder operationele kosten en stop handmatige processen. Zo hoef je ook nooit meer te herinneren of na te bellen.

Rechtsgeldig

De gekwalificeerde digitale handtekening is 100% rechtsgeldig en we voldoen volledig aan de laatste veiligheidseisen.

Nooit meer printen, scannen of postzegels plakken

Met eSGN van Digidentity kun je PDF-documenten op een rechtsgeldige manier digitaal ondertekenen. Deze digitale handtekening zorgt ook voor zekerheid dat het document nadien niet bewerkt is.

Een elektronische of digitale handtekening is equivalent aan een handgeschreven handtekening. Een elektronische handtekening bestaat uit cryptografische elektronische gegevens die zijn gekoppeld aan een digitaal document.

eSGN Basic

Ga snel aan de slag met een digitale handtekening. Je kunt deze elektronische handtekening gebruiken om bijvoorbeeld je verzekeringspolis (in PDF-formaat) te ondertekenen: als je daarna je premie betaalt aan de verzekeraar en zij hebben jouw adresgegevens, dan is dit type handtekening voldoende betrouwbaar (en rechtsgeldig).

eSGN Advanced

eSGN Advanced is een rechtsgeldige digitale handtekening. De geavanceerde digitale handtekening biedt een hoge mate van betrouwbaarheid en biedt juridische zekerheid, omdat de identiteit van de ondertekenaar is vastgesteld en door ons. Deze handtekening wordt bijvoorbeeld gebruikt om je belastingaangifte in te dienen.

eSGN Qualified

eSGN Qualified is de meest betrouwbare digitale handtekening. Het is een gekwalificeerde digitale handtekening die juridisch equivalent is aan een handgeschreven handtekening. In het geval van een juridisch geschil moet het tegendeel worden bewezen.

Wij staan altijd voor u klaar

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken rondom veiligheid van je business. Een van onze medewerkers zorgt dat uw vraag meteen wordt beantwoord. Wij denken verder om samen tot de beste oplossing te komen.

Digidentity verleent service aan